De Muzentuin
Paltz 21, Beilen
06 - 37 46 99 62
ONTDEK JIJ BIJ ONS JOUW WARE PASSIE?
Over Muzentuin
Wie zijn wij?
Achter de Muzentuin staat een team van professionals die hun sporen in het vak verdiend hebben.

Dit zijn onze docenten:
Marianne Berkhoff - fotografie
Tobias Bethlehem - koordirigent
Lauri Bruins - klarinet, AMV, peuter- en kleutermuziek
Andy Dekker - piano
Rob Heuvelink - gitaar
Monique Kok - dwarsfluit en blokfluit / co÷rdinator leerlingenzaken
Martin de Rooij - klassiek gitaar / accordeon
Johan Veldkamp - slagwerk / piano lichte muziek
Aliena van Dalen - zang
Minou Otten - theater / co÷rdinator projecten
Aleg Tryfanenkau - piano
John Huizing - keyboard
Frans Vollink - basgitaar en bandco÷rdinator
Vrienden met passie
Iedereen heeft vrienden nodig. Ook wij. Als vriend van Stichting De Muzentuin help je mee om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven hun creativiteit te ontdekken. Hun talent te ontwikkelen. Dat is een geschenk voor het leven. Als vriend geniet je van speciale voordelen en activiteiten. Je kunt Vriend of Boezemvriend worden. Liever eerst elkaar wat beter leren kennen? Een eenmalige donatie is ook van harte welkom. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Stuur even een berichtje naar
de muzentuin en we nemen contact met je op.

Sponsors
Dankzij onze sponsors kunnen we doen waar onze passie ligt: kinderen, jongeren en volwassenen begeleiden in het ontdekken van hun creativiteit. Ook deze website heb je dankzij onze sponsors nu in je handen.
Onze sponsors zie je hieronder.


Vacatures
Op dit moment hebben wij geen vacatures. Lijkt het je leuk om les te geven bij De Muzentuin? Kun je iets aanbieden wat we nog niet hebben en wat er heel goed bij zou kunnen? Of wil je een steentje bijdragen als bestuurslid? Laat hier van je horen!

Het bestuur
Het bestuur bestaat momenteel uit 5 leden: voorzitter Erik Nordholt, secretaris Sandra ter Braak, penningmeester Michiel Bosschert, algemene leden Mickel ter Braak en Saskia van Dijck.
Het bestuur is verantwoordelijk voor de financiën van de stichting en alle overkoepelende zaken zoals huisvesting, praktische zaken en het denkt na over hoe de Muzentuin verder kan groeien.


We zijn nog op zoek naar extra bestuursleden!
Het bestuur komt eens in de 4-6 weken bij elkaar van 20.00 - 22.30 uur. Dan worden alle lopende zaken besproken, acties bepaald en plannen gemaakt voor de toekomst. Wat werkzaamheden betreft is het soms druk, soms wat rustiger. Als je het over een heel jaar bekijkt, valt het heel erg mee. De Muzentuin is een geweldige club met een unieke formule, met leuke mensen. En bovendien met heel veel potentie om uit te groeien tot een cultureel centrum dat in heel Drenthe en wellicht zelfs daarbuiten tot voorbeeld zal dienen.
Wil je heel graag, maar twijfel je over de 'werkdruk'? Kom dan eens proefdraaien.  Mocht je na een tijdje toch willen stoppen, dan hebben wij daar alle begrip voor.
Wil je geen bestuursfunctie maar wil je wel je steentje bijdragen? Geef je dan op voor onze 'Special Taskforce': en groep vrijwilligers die bij evenementen of andere grotere activiteiten kunnen bijspringen. Dit uiteraard geheel op vrijwillige basis en beschikbaarheid.
Je kunt je hier aanmelden.

Copyright © Muzentuin 2018